Flapjack Bar 20 Fair Power 40g

Energetické tyčinky - Energy Bar, PowerBar, Powerbike, Voltage, Wellness Cake, Power Sport

Druh Původní cena Sleva Ušetřím Cena Množství
káva
skladem
příchut káva 38 Kč 21% 8 Kč 30 Kč
malina
momentálně nedostupný
příchut malina 38 Kč 21% 8 Kč 30 Kč
káva
Datum exp. 30.11.2017
skladem
příchut káva 38 Kč 34% 13 Kč 25 Kč

Další informace k produktu Flapjack Bar 20 Fair Power 40g

Podrobný popis
Flapjack Bar 20 Fair Power 40g

přináší do světa ovesných tyčinek zcela bezkonkurenční kvalitu složení a jedinečnou chuť. Flapjack Bar 20 Fair Power® obsahuje mimo jiné kvalitní a snadno stravitelné sacharidy v podobě celozrnných ovesných vloček a sušených datlí. Hlavním zdrojem bílkovin je kvalitní 80% rýžový proteinový koncentrát, díky němuž má Flapjack Bar 20 Fair Power® navýšený obsah proteinů a respektuje tak požadavky všech aktivních jedinců žádajících efektivní podporu svalové regenerace. Dvě dokonalé příchutě – kávová s obsahem celých 4 % instantní kávy Carte Noir a malinová nabízející ve stejném množství lyofilizované (mrazem sušené) maliny v prvotřídní jakosti – pak jen podtrhují výjimečnost samotné tyčinky. Dobrá zpráva je, že dokonalost složení Flapjack Bar 20 Fair Power® ocení také vegetariáni a vegani!

S oblibou používají:

  • běžná populace
  • rekreační sportovci
  • siloví sportovci (kulturistika, fitness, silový trojboj, vrh koulí, hod kladivem, sprint, plavání na krátké vzdálenosti aj.)
  • silově-vytrvalostní sportovci (fotbal, lední hokej, pozemní hokej, rugby, košíková, běhy a plavání na střední vzdálenosti aj.)
  • vytrvalostní sportovci (běhy od 1500m výše, dálkové plavání, triatlon, cyklistika, běh na lyžích aj.)

Když se podíváte na složení běžného flapjacku, často narazíte na složení připomínající tyčinku vhodnou maximálně pro sportovce na prahu energetického kolapsu. Jednoduše řečeno, jedná se o tyčinku, která vás sice velice rychle dostane z hladového stavu, ale také vás do něj velice rychle dostane zpět. Na jednu stranu se není čemu divit, protože samotnou podstatou originální receptury flapjacku jsou ovesné vločky, máslo, cukr a cukernatý sirup. To je doslova energetická bomba. Na druhou stranu taková tyčinka není ideální pro pravidelnou konzumaci v rámci racionální stravy. Proto jsme při tvorbě Flapjack Bar 20 Fair Power® chtěli vytvořit něco unikátního. Něco, co není jen další „přeslazenou“ tyčinkou, jak se často o flapjacku mluví, ale produktem, který ocení jak běžní lidé v rámci různých stravovacích režimů, tak i vysoce aktivní sportovci díky zvýšenému obsahu bílkovin.

Hlavní výhody Flapjack Bar 20 Fair Power®:

  • Má zvýšený obsah bílkovin – už při tvorbě receptury Flapjack Bar 20 Fair Power® jsme měli jasno, že nechceme vytvořit pouhou ovesnou tyčinku se zanedbatelným (u flapjacků typicky 6–8%) obsahem bílkovin. Proto Flapjack Bar 20 Fair Power® obsahuje nevídaných 17 % bílkovin! Chtěli jsme zkrátka vytvořit tyčinku, která respektuje požadavky sportovců jak na příjem kvalitních sacharidů, tak i na příjem stavebních látek pro regeneraci svalové hmoty.
  • Obsahuje vysoce jakostní 80% rýžový proteinový koncentrát – abychom mohli Flapjack Bar 20 Fair Power® označit jako „vegan-friendly“, museli jsme vybrat rostlinný, ale zároveň co nejkvalitnější zdroj bílkovin. Po dlouhém testování jsme se utvrdili v tom, že 80% rýžový proteinový koncentrát je to pravé ořechové a dokonale vyvažuje chuť ostatních surovin.
  • Má rozumný obsah energie – jak už bylo řečeno, typický flapjack často představuje spíše energetickou (sacharidovou) bombu vhodnou pro sportovce, který právě doběhl půlmaraton. Flapjack Bar 20 Fair Power® je ale jiný. U něj se nemusíte bát, že vyčerpáte velkou část denního příjmu všech kalorií, jakmile budete mít chuť na více než jednu tyčinku denně.
  • Obsahuje vyváženou kombinaci ovesných vloček a datlí – Flapjack Bar 20 Fair Power® je nejen vhodnou svačinkou během dne, ale také jednou z možností, jak podpořit regeneraci těsně po fyzické zátěži. Datle, jako zástupce rychle stravitelných sacharidů, dodají okamžitě energii pro nastartování regeneračních procesů v organismu. Celozrnné ovesné vločky naopak poskytnou energii pozvolna a zajistí tak stabilizaci hladiny glukózy v krvi. Tím je zabráněno nepříjemnému „vlčímu“ hladu, který typicky přichází po běžných ovesných tyčinkách plných jednoduchých cukrů.
  • Obsahuje řepkový olej jako zdroj omega 3 – většina tyčinek na současném trhu obsahuje ve své receptuře rostlinné oleje a jiné zdroje tuků bohaté hlavně na omega 6, potažmo nasycené mastné kyseliny. To není úplně ideální stav, jelikož typická strava v našich končinách obsahuje přebytek nasycených tuků a omega 6 mastných kyselin na úkor důležitých omega 3. Z dlouhodobého hlediska tak dochází k podpoře zánětlivých procesů v organismu, které mohou být příčinou různých srdečně-cévních potíží, metabolických onemocnění apod.
  • Je vhodný pro vegany – čistě rostlinná receptura Flapjack Bar 20 Fair Power® zajišťuje maximální vhodnost pro všechny jedince vyznávající alternativní způsob stravování nepovolující žádné živočišné produkty.
  • Je tvořen pouze ze 7 surovin – žádné náhražky, „nastavovadla“, plnidla apod. Pouze 7 kvalitních surovin nám stačilo, abychom vytvořili dokonalou tyčinku bez jakýchkoliv kompromisů na chuti či kvalitě složení!
  • Dokonale chutná – 4% obsah instantní kávy Carte Noir dodává tyčince příjemnou kávovou chuť, která nikterak nepřebíjí přirozenou chuť ostatních surovin. Pro změnu v malinové variantě Flapjack Bar 20 Fair Power® nebudete muset po malinách pátrat lupou, protože 4% obsah lyofilizovaných (mrazem sušených) malin odpovídá celým 16 g malin v čerstvém stavu! Navíc díky procesu lyofilizace je zajištěno maximální uchování veškerých zdraví prospěšných látek.

Flapjack Bar 20 Fair Power® neobsahuje:

  • náhražkové a nekvalitní zdroje bílkovin (hydrolyzát kolagenu, sušené mléko, sušená syrovátka…)
  • ztužené (hydrogenované) tuky
  • palmový či palmojádrový olej, slunečnicový a sójový olej
  • sladidla, aromata, zahušťovadla a konzervanty
  • „nastavovací“ látky (např. E 476 – polyglycerolpolyricinoleát)
  • přidaný cukr, glukózové a glukózo-fruktózové sirupy
  • polevu a extrudáty
  • vysoké množství soli a nízké množství vlákniny
  • „unikátní“ směsi bílkovin, ze kterých nezjistíte procentuální obsah jednotlivých zdrojů

SLOŽENÍ

Flapjack Bar 20 Fair Power 40g

Káva

  • Ovesné vločky 24 %, datle, kešu, rýžový proteinový koncentrát (RPC 80 %) 13 %, kakaové máslo, řepkový olej, instantní káva (Carte Noir) 4 %

Malina

  • Ovesné vločky 30 %, datle, kešu, rýžový proteinový koncentrát (RPC 80 %) 13 %, lyofilizované maliny 4 %, kakaové máslo, řepkový olej

DÁVKOVÁNÍ

Flapjack Bar 20 Fair Power 40g

  • doporučená denní dávka závisí na hmotnosti (množství svalové hmoty), přijímané stravě a tréninkových cílech uživatele
  • základní doporučená dávka je jedna tyčinka denně
  • vhodné je užití s menšími denními jídly (např. svačinami) nebo v předtréninkovém a potréninkovém časovém okně
  • Flapjack Bar 20 Fair Power® není náhradou pestré stravy

UPOZORNĚNÍ

Vhodné pro sportovce. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. V případě jakýchkoli obtíží po užití výrobku přerušte jeho užívání. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Skladujte a uchovávejte v suchu, chraňte před teplem a mrazem, chraňte před přímým slunečním zářením. Dbejte na dodržování návodu k použití. Výrobek může obsahovat stopy sezamu a ořechů.

Průměrné nutriční informace příchuť Káva
ve 100 g v 1 tyčince 40 g
Energetická hodnota 1871 kJ 748,4 kJ
Energetická hodnota 447 kCal 178,8 kCal
Bílkoviny - proteiny 17 g 6,8 g
Průměrné nutriční informace příchuť Káva
Bílkoviny - proteiny


Z hlediska svalového objemu je pro nás nejdůležitější taková bílkovina, která je rychle vstřebatelná a má silný anabolický účinek. Velmi výstižnou odpovědí je poměr bílkovin v lidském mateřském mléce. Jinými slovy je to právě to, na čem jsme „odkojeni“ v období, kdy potřebujeme maximální růstový potenciál. Lidské mléko obsahuje syrovátkovou bílkovinu a kasein v poměru 4 / 1, tedy přesně naopak než je tomu v mléce kravském. Proto je pro nás nejdůležitější v objemovém tréninku právě syrovátková bílkovina, která se vyznačuje velmi rychlou „vstřebatelností“. Pro příklad - pokud přijmeme nalačno 30g syrovátkového proteinu, hladina aminokyselin v krvi dosáhne vrcholu již po jedné hodině a vrátí se na původní úroveň cca po dvou hodinách, to má svůj význam zejména po tréninku, kdy je kladen důraz na rychlý příjem lehce stravitelných bílkovin. Dalším faktorem je silný anabolický účinek syrovátkové bílkoviny, kdy uvedená dávka 30g zvýší až o 68% úroveň syntézy bílkovin.

Doporučené formy pro svalový objem:
Syrovátkový izolát, koncentrát, hydrolyzát, či jejich kombinace ( viz. níže – legenda )
Vícesložková bílkovina, v poměru syrovátková bílkovina / kasein, nebo vaječná bílkovina – 3 až 4 / 1
Večer před spaním je možné dávkovat kasein, nebo mléčný izolát
DIETA, ZPEVNĚNÍ POSTAVY

Pokud je Vašim cílem „shodit“ tuk a zpevnit postavu, je pro Vás naopak nejdůležitější bílkovina, která se vstřebává pomalu a zásobuje tak Vaše tělo potřebnými aminokyselinami po dobu tří až čtyř hodin. Právě kravské mléko má ideální poměr „pomalého“ kaseinu a syrovátky 4 / 1. Ideální formou je tedy v tomto případe mléčný izolát, či přímo kasein. Mléčný izolát nabízí kromě vysokého obsahu pro tělo nepostradatelných (esenciálních) aminokyselin, vysoký obsah bioaktivních peptidů (laktoferin, glykomakropeptidy), které mají pozitivní účinky na zdravotní stav a regeneraci. Kasein je nesporně v této kategorii králem, je znám pro svůj silný antikatabolický účinek: díky pomalému vstřebávání, velmi silně brání odbourávání bílkovin ze svalové hmoty, po dobu až 4 hodin. Nevýhodou kaseinu je těžší stravitelnost (sráží se žaludku během trávení do „zhluků“), proto se vyrábí ve formě vazby na minerál a to nejčastěji vápník, nebo draslík. Právě tyto formy usnadňují jeho stravitelnost a využití. V současné době přichází také na trh nová, revoluční forma micelárního kaseinu, která daný problém doslova eliminuje. Další vhodnou bílkovinou, zejména pro ženy, je sojová bílkovina, opět ve formě sojového izolátu. Sojová bílkovina je po Amaranthu druhá nejplnohodnotnější rostlinná bílkovina, která má deficit esenciální (pro tělo nepostradatelné) aminokyseliny L-methioninu. Mezi její hlavní pozitiva patří vysoký obsah flavonoidů, které mají silné antioxidační a antikancerogenní (protirakovinné) účinky. Často se v tomto případě používají vícesložkové proteinové produkty založené na kombinaci uvedených složek, které jsou případně obohaceny i o vaječný albumin, který je po kaseinu druhou „nejpomalejší“ bílkovinou z hlediska vstřebávání.

Doporučené formy pro dietu, zpevnění postavy:
Kaseinát vápenatý, micelární kasein
Mléčný izolát
Sojový izolát
Kombinace uvedených složek
Legenda - používané formy bílkovin dle čistoty:

- Koncentrát: obsahuje 70 – 85 % bílkovin, zbytek tvoří nežádoucí balastní látky, u mléčných bílkovin např. laktóza. Jedná se o méně kvalitní formu bílkoviny

- Izolát: obsahuje 90 – 98 % bílkovin. Jedná se o vysokokvalitní formu bílkovin.

Poznámka: pokud se daná forma bílkoviny štěpí, vzniká hydrolyzát, pro který je charakteristický vysoký obsah volných, rychle vstřebatelných aminokyselin a jejich řetězců ve formě oligopeptidů a polypeptidů.

Jak již bylo řečeno dříve, bílkoviny, neboli proteiny jsou opravdovým základem nejen posilovacího tréninku. Proteiny jsou totiž v organismu všudypřítomné. Jsou jak častou stavební jednotkou (základ svalů, kostí i vazů), tak především součást všech enzymů, to znamená látek hlídajících a usměrňujících veškeré metabolické pochody (ano, i ty související s posilováním). My se ale nyní nebudeme zabývat metabolismem jako takovým příliš do hloubky a spíš se podíváme na bílkoviny co do jejich příjmu a zhruba si přiblížíme jejich přeměny v organismu a úskalí v jejich požívání ...

Proteiny nejsou ve své podstatě nic jiného než jen řetězec základních stavebních kamenů, a to sice aminokyselin. Takovýchto aminokyselin se v lidském těle vyskytuje 20 (v některých literaturách může být uvedeno 21). Tyto se dělí na neesenciální (tělo je dokáže vyrobit) a esenciální (obsahují některé řetězce, které tělo nedokáže připravit, a tudíž jsme odkázáni na jejich příjem v potravě). Je zajímavé, že pomocí pouhých 20 aminokyselin je možno poskládat nepřeberné množství proteinů jen jejich prostým přeskupením. Tomu se říká stavebnicový princip.
otaznik
Sacharidy - uhlohydráty 45 g 18 g
Průměrné nutriční informace příchuť Káva
Sacharidy - uhlohydráty


Organické látky obsažené v rostlinných a živočišných tkáních. Dělí se na jednoduché sacharidy, tj. na monosacharidy (glukosa, fruktosa), a na sacharidy složené, tj. oligosacharidy (disacharid sacharosa) a polysacharidy (škrob, celulosa). Sacharidy jsou vedle bílkovin a tuků nejdůležitější základní složkou výživy.
otaznik
z toho cukry 20 g 8 g
Průměrné nutriční informace příchuť Káva
z toho cukry


Cukry řadíme obecně mezi sacharidy. Jak již bylo v obecné kapitole o sacharidech řečeno, sacharidy dělíme dle složitosti do 3 základních skupiny: monosacharidy, oligosacharidy (disacharidy) a polysacharidy. Za cukry můžeme označit jednoduché monosacharidy (1 molekula cukerné jednotky) a disacharidy (2 molekuly cukerné jednotky). V laické veřejnosti je pojem „cukr“ užíván hlavně pro disacharid sacharózu (řepný či třtinový cukr), ačkoliv v oblasti nutričních hodnot (potravinářství) se do pojmu „cukry“, uvedených na etiketě, řadí veškeré jednoduché sacharidy v produktu obsažené.
otaznik
Tuky 21 g 8,4 g
Průměrné nutriční informace příchuť Káva
Tuky


Většina lidí zápasících s tukovými polštáři si říká, jaký by byl svět bez tuků skvělý. Omyl! Nejen, že by nebyl skvělý, ale byl by zhola nemožný. Sice nám způsobuje těžké chvíle před zrcadlem, ale ve své podstatě je pro život nepostradatelným. Tuky neboli lipidy jsou totiž nejen vydatným zdrojem a rezervoárem energie, ale podílí se také na stavbě biomembrán, jsou součástí stavby orgánových struktur, jsou výchozí látkou pro stavbu některých hormonů, žlučových kyselin aj., slouží jako tepelná a mechanická izolace (třeba ledvin) a také působí jako rozpouštědlo (především vitaminů A,D,E a K a jiných látek)...

Na rozdíl o sacharidů je metabolismus tuků podstatně složitější. Zpracování začíná až ve dvanáctníku (první část tenkého střeva). Malé množství enzymů je sice již v žaludku, ale pro jejich úspěch je důležitá přítomnost žlučových kyselin, jejichž vývod ústí právě až do dvanáctníku. Žlučové kyseliny totiž působí jako emulgátory (tj. snižují povrchové napětí) tuků. To v praxi znamená že v podstatě rozbíjejí velké tukové shluky na malé a snadno zpracovatelné kapénky. Vlastním substrátem pro výrobu energie jsou pak vyšší mastné karboxylové kyseliny. Nepatrně jinak je tomu u kojenců, kteří mají mnohem větší aktivitu lipáz (enzymů štěpících tuky). Ti tedy mohou přijímat mnohem více tuků, ale za to hůře zpracovávají bílkoviny. Proto je důležité, aby pokud možno nepřecházeli předčasně na kravské mléko a zůstali na mléce mateřském. Totiž obsahuje hodně sacharidů a tuků a málo bílkovin. Ty navíc brzdí zpracování přijatého tuku.

Tuky se samozřejmě jen okamžitě nespalují (jako je tomu třeba u jednoduchých sacharidů), ale také se ukládají. Ukládají se do speciálních buněk zvaných adipocyty. Při vysokém obsahu tuku nakonec jediná kapénka vyplní prakticky celý obsah buňky a naopak. Předpokládalo se, že množství a rozložení adipocytů po těle je dědičná záležitost (to znamená že rozložení a teoreticky i obsah tuku v těle by měl být geneticky daný). Ukládání tuku podporuje jednak zvýšený příjem především jednoduchých cukrů, jednak příjem živočišných tuků.

Dobrou zprávou je, že se v současnosti věří, že jde o záležitost ovlivnitelnou, a to nejen v dětství, nýbrž i v dospělosti, což bylo dříve téměř nemyslitelné. Jinak i přeměna tukové tkáně oproti předpokladům je celkem svižná. Mluvím teď především o hnědém útrobním tuku. Podkožní tuk je totiž co do metabolismu podstatně méně aktivní. Dobrá zpráva je, že objem obou se dá snížit, a to v případě, kdy výdej energie převažuje nad příjmem (to znamená jednak dlouhotrvající výkony, jednak dlouhodobý půst). Mimo to se tuk ještě ukládá do svalů jako pohotovostní zásoba energie (jelikož zásoby glykogenu jsou malé a vydrží krátkou dobu). To ovšem funguje jen v případě, že mitochondrie (buněčné organely, které mají za úkol výrobu energie) mají k dispozici dostatek kyslíku a karnitinu (to je důležité především pro rýsovací dietu). Karnitin umíme dodat tělu uměle pomocí doplňků výživy podporujících odbourávání tuků.
otaznik
z toho nasycené mastné kyseliny 3 g 1,2 g
Průměrné nutriční informace příchuť Káva
z toho nasycené mastné kyseliny


nasycené mastné kyseliny (NMK neboli angl. SFA). Zmíněné nasycenosti mastných kyselin souvisí s dvojnými vazbami. Ty můžeme nalézt pouze u mononenasycených (jedna dvojná vazba v řetězci) a polynenasycených (dvě a více dvojných vazeb) mastných kyselin. Mastné kyseliny můžeme dále dělit mimo jiné také dle délky řetězce, respektive podle počtu atomů uhlíku.


Mastné kyseliny s C4 – C10

Mastné kyseliny s nízkým počtem atomů uhlíku mají velmi dobrou vstřebatelnost, jelikož se skrze střevní stěnu dostávají prostou difúzí. Na rozdíl od vyšších mastných kyselin se z nich nevytvářejí tuky a přecházejí rovnou do jater, kde se za tvorby energie přeměňují na oxid uhličitý a vodu. [1]


Mastné kyseliny s C12 – C16

Tyto mastné kyseliny působí v organismu spíše negativně, jelikož mají patrný vliv na hladinu cholesterolu (cholesterolémii), a to jak toho celkového, tak i na cholesterolové frakce typu LDL a HDL.

Mastná kyselina laurová má negativní vliv na hladinu celkového cholesterolu a LDL cholesterolu. Toto zvýšení je způsobeno sníženým počtu LDL receptorů, které tak můžou navázat pouze omezené množství LDL frakce. Přebytečné molekuly LDL cholesterolu plavou v krvi a zvyšují tak riziko rozvinu aterosklerózy a kardiovaskulárních chorob. Kyselina laurová dle výzkumů neovlivňuje frakci HDL cholesterolu, ale mohla by být jistým prekurzorem pro vznik omega-3 mastných kyselin, pokud jich nemá člověk ve stravě dostatek. Pro potvrzení této informace je ale potřeba dalších studií.

Kyselina myristová má největší vliv na cholesterolémii. Zvyšuje jak hladinu LDL cholesterolu, tak i hladinu HDL cholesterolu.

Posledním zástupcem této skupiny mastných kyselin je kyselina palmitová. Spolu s kyselinou stearovou se jedná o jednu z nejvíce zastoupených NMK ve výživě člověka. Co se týče cholesterolu, tak kys. palmitová zvyšuje hladinu obou frakcí, a tím i hladinu celkového cholesterolu. Dle některých zdrojů kyselina palmitová reguluje také hladinu některých hormonů, ovlivňuje imunitní funkce a zvyšuje inzulinovou rezistenci. Z tohoto důvodu by se měli diabetici vyhýbat potravinám bohatým na tuto mastnou kyselinu.


Kyselina stearová

Na rozdíl od ostatních nasycených MK, které jsou popsány výše, disponuje kyselina stearová odlišným chováním v organismu. Tato mastná kyselina s 18 atomy uhlíku má vítaný vliv na hladinu LDL cholesterolu, kterou dokáže mírně snižovat. HDL cholesterol v jejím případě zůstává nedotčený, ale vzhledem k tomu, že snižuje celkovou hladinu cholesterolu, považuje se její vliv za příznivý, protože zlepšuje poměr mezi LDL a HDL frakcí. Dále bylo prokázáno, že kys. stearová zvyšuje inzulinosenzitivitu.

Příjem nasycených MK by měl být do 10 % z celkového denního energetického příjmu.


Každá mastná kyselina se skládá z prvků uhlíku, vodíku a kyslíku. Z chemického hlediska jsou mastné kyseliny konkrétně karboxylové kyseliny s alifatickým uhlovodíkovým řetězcem.


Nasycené mastné kyseliny

Nasycené mastné kyseliny neobsahují dvojnou vazbu. Jejich obecnou chemickou stavbu můžeme vyjádřit takto: CH3 – (CH2)n – COOH
otaznik
Vláknina 5 g 2 g
Průměrné nutriční informace příchuť Káva
Vláknina


Skupina nestravitelných látek v rostlinných potravinách (celozrnném pečivu, ovesných vločkách, luštěninách, zelenině, ovoci). Mechanicky povzbuzuje správnou funkci střev, a podporuje tak zažívání, snižuje schopnost střeva vstřebávat škodlivé látky, tuky a cholesterol.
otaznik
Sůl 80 mg 32 mg
Počet dávek v balení, hromadné balení, hmotnost, sazba DPH a další údaje
Počet dávek v balení 1
Udává počet jednotlivých dávek výrobku v balení.
otaznik
Celková hmotnost včetně obalu 40 g
Udává celkovou hmotnost výrobku včetně jeho obalu.
otaznik
Hromadné balení 1 ks
Udává počet kusů (kartonové množství) výrobku v hromadném balení (v kartonu)
otaznik
Sazba DPH 15 %
Měrná cena
káva 75 Kč / 100 g
malina 75 Kč / 100 g
Alternativní zboží
výrobce: Nutrend
obsah proteinů: 5,5-8%
28
(-10%) 31 Kč
výrobce: Nutrend
27
(-10%) 30 Kč
výrobce: Oat King
46
(-10%) 51 Kč
Názory, otázky a odpovědi k výrobku Survival - Flapjack Bar 20 Fair Power 40g

Ke zboží Flapjack Bar 20 Fair Power 40g nebyla otevřena žádná diskuze,otázka ani odpověď. Buďte první.
Napište Váš příspěvek, otázku či recenzi.

Změna popisu a složení zboží, fotografií a cen vyhrazena. Etiketa výrobku a jeho balení se může lišit od zobrazené verze v závislosti na aktuálním balení od výrobce

home kontaktynapište nám
O nás Kontakty Speciální slevy Galerie sportovců Velkoobchod Vše o nákupu Platba kartou
Home > Proteinové, energetické a musli tyčinky > energetické tyčinky > Flapjack Bar 20 Fair Power 40g
0
0
377 461 999, 373 701 730
fitsport@fitsport.eu


Použité obrázky jsou ze serveru
Copyright (c) 123RF Stock Photos